- Decizii comisii evaluare examen disertatii.pdf
- Decizie comisie contestatii studenti actualizata 2024.pdf
Medii absolventii mastere Repartizare comisii examen disertatie MPU si MOC site .pdf
Predare și susținere disertații
Luni 02.09.2024 - Predarea lucrărilor de disertație se va face în intervalul orar 12:30 – 13:30 (în atelierul U3, etaj 2)
Joi 5.09.2024 si vineri 6.09.2024 - Susținere examen disertație - ora 9:30
Absolvenții promoțiilor anterioare anului universitar în curs - care doresc să susțină examenul de finalizare studii - vor depune o cerere de înscriere la examen (la care se atașează taxă de refacere examen de finalizare studii, 10 credite x valoarea creditului din anul sustinerii) cu cel puțin 15 zile înaintea datei examenului, la registratura UAUIM. Taxă de refacere vor achita doar absolvenții care nu au promovat sau susținut examenul de licență în primele două sesiuni consecutive programate.
Susținerea este condiționată de achitarea taxei. (Valoarea unui credit este de 60 lei pentru absolventii programelor de master), iar plata se face în contul Universității de Arhitectură și Urbanism: RO65 RNCB 0090 0005 0848 0011, cod fiscal 4283996.
În vederea eliberării adeverinței de absolvent, absolvenții Facultății de Urbanism depun fizic la Registratura UAUIM (în zilele de miercuri și joi între orele 12.00-14.00), Cererea tip și Fișa de lichidare (doar după ce au fost luate semnăturile solicitate pe fișă).
Depunerea solicitărilor se face după 10 zile de la susținerea examenului de finalizare a studiilor.
Adeverințele de absolvent se ridică de la Facultatea de Urbanism în zilele de miercuri și joi între orele 12.00-14.00 la o săptămână de la depunerea solicitării în baza actului de identitate - original (pentru cei ce vor ridica cu procură, procedura este specificată mai jos).
În cazul ridicării cu procură notarială:
- în situația în care titularul nu se poate prezenta, actul de studii poate fi eliberat împuternicitului acestuia, pe bază de procură autentificată la notariat/împuternicire avocațială în care se menționează în mod expres faptul că împuternicitul poate ridica acte de studii.
- în cazul în care procura notarială a fost întocmită pe teritoriul altui stat, aceasta se depune în original, fiind însoțită de traducerea legalizată. Procura trebuie să fie apostilată sau supralegalizată de autoritățile competente ale statului pe al cărui teritoriu a fost întocmită, cu excepția celor întocmite în statele care au încheiat cu România convenții, tratate sau acorduri privind asistența juridică în materie civilă, care prevăd scutirea de orice legalizare. Se acceptă împuternicirile efectuate la ambasadele sau consulatele României din diverse state. Împuternicirile efectuate sub semnătura ambasadorului/consulului nu trebuie traduse sau apostilate/ supralegalizate.
- procură specială, în care trebuie menționat în mod expres că aceasta este eliberată în vederea ridicării actelor de studii (diplomă/adeverință absolvent) de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, Facultatea de ...……..... , Sesiunea ……………….
- cerere către Rectorul Universității în vederea aprobării ridicării actului de studiu (diplomei) de către altă persoană, însoțită de procură
- Cerere ridicare cu procura.docx
- după aprobare, actul de studii (diploma) se ridică în săptămâna următoare depunerii solicitării în baza actului de identitate al împuternicitului în original