Au fost lansate înscrierile pentru prima ediție a Atelierului de cercetare în antropologia arhitecturală – antropoarh_2016-2017. Înscrierea se poate face online la adresa: http://www.antropoarh.ro/intalniri-cu-rost/inscrieri/
Înscrierile sunt deschise oricărei persoane interesate de subiect, indiferent de nivelul și domeniul de pregătire: student, masterand, doctorand, absolvent etc.
Termen limită pentru înscrieri: 1 octombrie 2016.
Participarea la evenimentele desfășurate în cadrul acestui atelier este gratuită.
Atelierul de cercetare în antropologia arhitecturală își desfășoară activitatea în cadrul Centrului de studii arhitecturale și urbane – CSAU al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.
Considerând spațiul construit drept deopotrivă rezultat al proiectării și utilizării, în cadrul Atelierului se propune deschiderea unui dialog pluridisciplinar ca punct de plecare într-o serie de abordări creative ale spațiului urban actual bazate pe un proces complex de înțelegere, interpretare, negociere și asumare.
Tema primului Atelier de cercetare în antropologia arhitecturală ce se va desfășura pe parcursul anului universitar 2016-2017 este: Cercetarea și valorificarea spațiilor urbane intermediare de tip portic ale Bucureștiului.
Mai multe detalii despre Atelier puteți găsi pe website-ul acestuia – www.antropoarh.ro și pe pagina de facebook – https://www.facebook.com/antropoarh.
Coordonator: cercet. dr. arh. Anda-Ioana Sfinteș
Echipa de coordonare:
- drd. arh. Alexandra Ardeleanu | drd. arh. Oana Anca Abălaru (UAUIM)
- conf. dr. Laura Grunberg (Universitatea București, Caleidoscop, Societatea cultural științifică de analize feministe „AnA”)
- Natalia Negru (Asociația Vira)
- drd. Adina Manta (Universitatea București, Caleidoscop)
Parteneri:
- Asociația Vira
- Caleidoscop
- Societatea cultural științifică de analize feministe „AnA”
- Antropoarh 2020
- Antropoarh 2019
- Atelier de cercetare în antropologia arhitecturală 2016-2017